Verlichting- en elektraplan

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. Bijzondere plaatsen, elementen of objecten in de ruimte kunnen bijvoorbeeld geaccentueerd worden met spots. En waar in de ruimte is extra licht nodig om te kunnen werken? Dit kan nodig zijn voor lezen en schrijven, of werken in de keuken. Elk type werk vraagt om zijn eigen hoeveelheid licht. Daarnaast bekijkt Bernadette Interieurontwerp- en Advies ook met u waar de elektrapunten moeten komen; op welke punten is het functioneel om aansluitingen van wandcontactdozen of televisie te hebben? Waar bevinden zich de lichtschakelaars en welke lamp gaat er dan aan? Een goed advies is gebaseerd op een logisch en een zo praktisch mogelijke indeling, waardoor het maximale uit het interieur gehaald kan worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om de huidige installaties te hanteren en door middel van nieuwe armaturen een vernieuwde uitstraling te geven aan het interieur.

Meubel- en materiaaladvies

Voor het meubel- en materiaaladvies maak ik een nieuw ontwerp voor de betreffende ruimte met het bestaande meubilair, nieuw of een combinatie van beiden. Een advies wordt vormgegeven door een compositie van afbeeldingen van de meubelen, verlichting en kleur- en materiaalstalen.

Lees verder

Kleuradvies

Kleur vormt een belangrijk element bij het adviseren en inrichten van een ruimte. Daarnaast spelen vormgeving, structuur of textuur en de materiaalkeuze een grote rol bij de uitstraling van een interieur, maar kleur valt eerder op dan de vorm.

Lees verder

Maatwerk

Door te kiezen voor maatwerk interieur, wordt er automatisch gekozen om onderscheidend te zijn van anderen. Want bij maatwerk worden de persoonlijke wensen op een rijtje gezet en wordt er een ontwerp gemaakt wat daarop aansluit.

Lees verder

Verlichting- en elektraplan

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. Bijzondere plekken, elementen of objecten in de ruimte kunnen bijvoorbeeld geaccentueerd worden met spots. En waar in de ruimte is extra licht nodig om te kunnen werken? Dit kan zijn lezen en schrijven, of werken in de keuken.

Lees verder

Productadvies

In eerste instantie is dit bedoeld om zon, dus licht, te weren. Maar zonwering heeft nog meer functies . Eén daarvan is lichtregeling waarbij je kan inspelen op het overdaad aan licht dat de ruimte binnentreedt.

Lees verder

Presentatie

Voor elk interieuradvies is het noodzakelijk om het ontwerpvoorstel tot in detail te analyseren op realiteitszin en daardoor ook op uitvoerbaarheid. Om zo’n analyse in beeld te brengen, worden er plattegronden getekend met wandaanzichten en perspectieven om een beter ruimtelijk inzicht te krijgen van de nieuwe situatie.

Lees verder