Over mij

Mijn naam is Melissa Klop en ben geboren en getogen in de omgevig Goes in het behaagelijke Zeeland. Hier geniet ik graag van een wandeling of een motorritje door de uitgestrekte natuur. Vanaf 2015 heb ik deze provincie voor een aantal jaren achter mij gelaten en ben ik naar Rotterdam verhuisd. Hier ben ik gaan wonen om een studie te volgen als interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege. Deze heb ik in 2019 met succes afgerond.  

Als klein meisje was ik al bezig met het inrichten van mijn barbiehuis en toen ik wat ouder werd, begon ik huizen en interieurs te ontwerpen met Lego. Nadat ik het speelgoed uitgegroeid was, ging ik over op computerspelletjes waarmee ik de mooiste huizen creëerde. Ook mijn eigen slaapkamer heeft de vele make-overs ondergaan, tot zuchtende ouders aan toe. Mijn studentenkamers zijn uiteraard ook ten prooi gevallen… Kortom, interieur is altijd al een rode draad geweest in mijn leven. Het was voor mij dan ook een logische keuze om van mijn passie mijn werk te maken.

Klantgericht, inlevingsvermogen en luisteren zijn onder andere mijn kwaliteiten waarmee ik de beste ontwerpen maak voor uw droom interieur! U staat bij mij als klant centraal en daarom inventariseer ik al uw wensen en behoeften nauwkeurig, zodat er een passend en persoonlijk interieurontwerp ontstaat wat naadloos bij u aansluit. Door veel geduld te hebben en te kijken naar wat u echt belangrijk vindt, ervaart u een fijn en luchtig proces waarin ik u compleet kan ontzorgen.